Adatvédelmi irányelvek

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓK

ÉS HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOK SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ

Ezúton tájékoztatom Önt (későbbiekben Felhasználó) az Ön által megadott személyes adatok kezeléséről:

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Adatkezelő adatai:

Név (későbbiekben Adatkezelő): Maklári Brigitta E.V.

Nyilvántartási szám: 54416866

Adószám: 55703837-1-22

Székhely: 7636 Pécs, Csipke utca 11.

Elérhetőség:

e-mail: hello@relevantmarketing.hu

telefonszám: +36 20 427 1203

 

Tárhelyszolgáltató:

Cégadatok:

cégnév: BlazeArts Kft.

székhely: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8

levelezési cím: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8

cégjegyzékszám: 03-09-109150

adószám: 12539833-2-03

közösségi adószám: HU12539833

 

 

  1. Adatkezelő az általa rögzített személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) rendelkezéseinek megfelelően kezeli.
  2. A személyes adatok felvétele és kezelése az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul, azok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.
  3. A kezelt személyes adatok körét részben a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6.§-a, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§-14/C.§-ai, valamint a számviteli kötelezettségekről szóló 2000. évi C. törvény, illetve az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény határozzák meg.
  4. Az Adatkezelőtől független harmadik személyek (pl. Facebook, Instagram, Google) adatkezelésének jellemzői az adott harmadik személy adatkezelési tájékoztatásában érhetőek el.
  5. Adatkezelő minden szükséges technikai és szervezési intézkedést megtesz, eljárási szabályt kialakít annak érdekében, hogy biztosítsa a Felhasználók által megadott, illetve hozzáférhetővé tett személyes adatok biztonságát az adatkezelés teljes folyamata során.
  6. A Felhasználó bármikor kérheti adatainak módosítását és helyesbítését.
  7. A Felhasználó személyes adatait akkor is törli Adatkezelő, ha kezelése jogellenes; az adatkezelés célja megszűnt; vagy azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte; vagy ha az adatkezelés hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható –, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki.
  8. A Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen az Infotv.-ben meghatározott esetekben.
  9. Az érintett a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos esetleges jogsérelem esetén az illetékes törvényszékhez, a fővárosban a Fővárosi Törvényszékhez is fordulhat, vagy vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (elnök: dr. Péterfalvi Attila, 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., ugyfelszolgalat@naih.hu, +36-1-3911400, www.naih.hu).

ADATOK TÖRLÉSÉNEK LEHETŐSÉGE

Az adatkezelés időtartama a leiratkozás jelzéséig tart. Felhasználó kérheti adatainak végleges törlését az hello@relevantmarketing.hu e-mail címen. A kérvényezést követően Adatkezelő törli a Felhasználó adatait.

KEZELT ADATOK

Felhasználói adatok

Kezelt adatok köre

Hírlevél feliratkozáshoz és egyéb, a honlapon megtalálható (relevantmarketing.hu) ismeretterjesztő anyagok megtekintéséhez, megadott e-mail címre történő elküldéséhez szükséges adatok: keresztnév, email cím. 

Adatkezelés célja

A Felhasználó teljes körű általános, vagy személyre szabott tájékoztatása aktuális információkról, az Adatkezelőt érintő hírekről, valamint ismeretterjesztő cikkek, anyagok küldése. Reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés (pl. hírlevél, eDM, stb.).

 

Adatkezelés időtartama:

A leiratkozás jelzéséig, hozzájárulás visszavonásáig.

Adatfeldolgozó:

Mailchimp (The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA)

 

Google Inc.

Mountain View Kalifornia

 

 

 

COOKIEK KEZELÉSE

A COOKIE-K HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS

Mi az a cookie?

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el  azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról.

 

A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, és nem alkalmas az egyéni felhasználó azonosítására, egy részük azonban olyan egyéni azonosítót tartalmaz – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az Ön eszköze tárol, ezzel az Ön azonosíthatóságát is biztosítja. Az egyes cookie-k (sütik) működési időtartamát az egyes cookie-k (sütik) vonatkozó leírása tartalmazza.

 

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

 

Az adatkezelés jogalapja a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az  Ön hozzájárulása.

 

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

 

A működéshez szigorúan szükséges cookie-k: Ezek a cookie-k a weboldal használatához nélkülözhetetlenek, és lehetővé teszik a weboldal alapvető funkcióinak használatát. Ezek hiányába az oldal számos funkciója nem lesz elérhető az Ön számára. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

 

A felhasználói élmény javítását szolgáló cookie-k: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználó weboldalhasználatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a weboldal teljesítményének javítására használjuk. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

 

employee_login_last_email Bejelentkezésnél az email címet tárolja a böngésző bezárásáig.

 

Ealrm, ealem, ealpw Permanens beléptetést biztosít. Élettartama 180 nap.

 

come_from Beléptetés átirányítást végez. Élettartama 10 perc.

 

predictionio Felhasználó azonosító cookie személyre szabott hirdetések ajánlásához. Élettartama 3 hónap.

 

currency A vásárló pénznemét tárolja. Élettartama 30 nap.

 

Google Adwords cookie Amikor valaki meglátogatja az oldalunkat, a látogató cookie-azonosítója hozzáadódik a remarketinglistához. A Google cookie-kat – például a NID és SID cookie-kat – használ a Google-termékekben, így például a Google Keresésben látható hirdetések testreszabásához. Az ilyen cookie-kat például arra használja, hogy megjegyezze az Ön legutóbbi kereséseit, az egyes hirdetők hirdetéseivel vagy a keresési eredményekkel való korábbi interakcióit, továbbá a hirdetők webhelyein tett látogatásait. Az AdWords konverziókövetés funkciója cookie-kat használ. A hirdetésből eredő értékesítések és egyéb konverziók követésére cookie-kat ment a felhasználó számítógépére, amikor az adott személy egy hirdetésre kattint. A cookie-k néhány gyakori alkalmazási módja: a hirdetések kiválasztása annak alapján, hogy mi a releváns az adott felhasználó esetén, a kampányok teljesítményéről szóló jelentések tökéletesítése, és a felhasználó által már megtekintett hirdetések megjelenítésének elkerülése.

 

Google Analytics cookie: A Google Analytics a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a „__ga” cookie. A webhelyhasználati statisztikai adatokból készülő jelentések mellett a Google Analytics – az előbbiekben ismertetett néhány hirdetési cookie-val együtt – felhasználható arra is, hogy relevánsabb hirdetéseket jelenítsünk meg a Google-termékekben (például a Google Keresésben) és szerte az interneten.

 

Remarketing cookiek-k: A korábbi látogatók vagy felhasználók számára a Google Display Hálózaton található egyéb webhelyeken való böngészés, illetve termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kifejezések keresésekor jelenhetnek meg

 

Munkamenet cookie: Ezek a sütik a látogató tartózkodási helyét, a böngésző nyelvét, a fizetés pénznemét tárolják, élettartamuk a böngésző bezárása, vagy maximum 2 óra.

 

Referer cookiek: Azt rögzítik, hogy a látogató milyen külső oldalról érkezett az oldalra. Élettartamuk a böngésző bezárásáig tart.

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

 

Internet Explorer:  http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox:  https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Mozilla: https://support.mozilla.org/hu/kb/weboldalak-altal-elhelyezett-sutik-torlese-szamito

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647

 

Adatkezelés célja:

A honlap a látogatása során a rendszer normál cookie-k segítségével beazonosítja Önt. Minden látogatása alkalmával a weboldal elemzőszoftvere név nélkül (anonim), normál cookie-kat tárolnak, amelyek segítségével megtudhatjuk, hányan látogatták az oldalt, illetve, hogy milyen tartalmak és információk érdeklik őket. Minden ilyen jellegű elemzési információt név nélkül tárolunk és technikai, illetve marketing célokra használunk.

Anonim Google Analytics sütik kikapcsolása

Ahhoz, hogy megakadályozd, hogy a Google Analytics sütik rád vonatkozó információkat gyűjtsenek, telepítenie kell egy kiegészítőt (Google Analytics plug-in) a böngészőjébe.

Erről további információkat az alábbi linkeken találsz:

  • A sütik letilthatók a Google szolgáltatásaiban is, a Google reklámok letiltására vonatkozó oldalán: http://www.google.com/intl/hu/policies/technologies/ads/
  • A felhasználó gépén tárolt Google információkat az alábbi oldalon lehet kezelni: https://www.google.com/settings/ads/preferences/

Google adatvédelem és biztonság” témában tovább olvashatsz itt: https://support.google.com/analytics/answer/6004245 

 

HIVATKOZÁSOK ÉS LINKEK

Adatkezelő weboldala olyan linkeket is tartalmazhat, amelyeket nem az Adatkezelő üzemeltet, csupán a Felhasználók tájékoztatását szolgálják. Adatkezelőnek nincs semmi befolyása más cégek által üzemeltetett weboldalak tartalmára és biztonságára, így nem is tartozik felelősséggel azokért.

 

HÍRLEVÉL

Adatkezelő hírlevelet kizárólag a Felhasználó hozzájárulásával küld. A Felhasználó, a hírlevélre honlapon történő feliratkozása során (online közvetlenül vagy jelentkezési űrlapon történő jelzéssel), a név és az e-mail cím megadásával járul hozzá ahhoz, hogy részére az Adatkezelő az általa megadott e-mail címre elektronikus hírlevelet küldjön. A hírlevél küldéshez a Mailchimp rendszert használjuk, melyrőbb bővebb információt egy lentebbi pontban talál.

 

HARMADIK FÉL SZÁMÁRA TOVÁBBÍTOTT ADATOK

Az alábbi táblázatban megtekinthető, kinek és mi okból továbbíthatjuk adatait.

 

Google Inc.

Mountain View Kalifornia

Analitikai és marketing célú adatokat kapnak meg sütiken keresztül. Ezeknek kezeléséről fentebb írtunk.

Mailchimp

privacy@mailchimp.com

A levélküldő rendszerünk segítségével rendszerüzeneteket és marketing célú leveleket küldünk – hozzájárulása után – Önnek. Ezekről a Mailchimp felületén iratkozhat le (legkönnyebben leveleink láblécében).

 

JOGORVOSLAT

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., posta cím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu), vagy pert indíthat a lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes törvényszéken.

Bármilyen, adataidat is érintő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal hello@relevantmarketing.hu címen.